fbpx

Resultaten

Ervaringen

Duotraining bij Pulles Training – waardevolle investering in ons welzijn

Wij zijn Carola en Marco Klopman en trainen nu zo’n 6 jaar bij Pulles Training. In 2008 zijn we samen begonnen met sporten en hebben intussen diverse personal trainers gehad. In de loop der jaren hebben we wat onze gezondheid betreft de nodige tegenslagen moeten verwerken. Daarom is het voor ons belangrijk om onder deskundige begeleiding te sporten.

Personal Training zien wij als een waardevolle investering in ons geestelijk en lichamelijk welzijn.

De begeleiding van Pulles Training gaat veel verder dan alleen coaching op het gebied van sport. Het team adviseert ons ook  bij allerlei andere zaken die betrekking hebben op lifestyle en voeding.

Nadat we een half jaar geleden merkten dat we langzamer herstelden na een zware trainingssessie, bespraken we dat met onze trainer Martijn Warndorff. Hij raadde ons aan onze eiwitopname onder de loep te nemen en adviseerde ons een app te gaan gebruiken, waarmee we snel en makkelijk inzage kregen in ons voedingspatroon en calorie-inname. Het resultaat was dat we bewuster omgingen met onze voeding en had tot gevolg dat we, zonder dieet of extreem weinig te eten, intussen behoorlijk wat kilo’s zijn verloren, voornamelijk vet en nauwelijks spiermassa dankzij de focus op eiwitten.

Marco is bijna 20 kilo afgevallen en ervaart nu dat hij minder last heeft van zijn rug en gewrichten. Carola is, ondanks de overgang en gebruik van verschillende medicijnen, intussen 12 kilo verloren.

We sporten gemiddeld drie keer per week, waarvan één keer onder begeleiding van Martijn. Hij maakt voor ons trainingsschema’s voor de dagen dat we niet met hem trainen, en is altijd bereikbaar wanneer we met vragen zitten of advies nodig hebben. Rekening houdend met onze persoonlijke voorkeuren en beperkingen, weet hij er altijd een afwisselende en uitdagende trainingssessie van te maken waarin we het maximale uit onszelf kunnen halen.

Carola en Marco Klopman

Ik heb training gehad van Bram voor de politie opleiding. Binnen 6 weken ben ik van totaal geen conditie, naar met gemak de test halen gegaan. Ik merkte ook dat zelfs de mensen die al deden hardlopen, fietsen of bijvoorbeeld voetballen alsnog de test net niet of nog maar net haalde. Zonder de training van Bram had ik het niet gehaald denk ik.
Ook als ik tussendoor vragen had kreeg ik gelijk antwoord, dat hielp enorm aangezien ik erg onzeker was.

Adrienne

Sporten vind ik heerlijk! Ik heb een zittend beroep en zit de hele dag binnen. Daarom loop ik regelmatig hard. Lekker buiten, in de natuur, je hoofd leeg maken. Maar ook wedstrijden doe ik mee. In Nijmegen zijn dat de 7-heuvelenloop en de Stevensloop. Doelen stellen, trainingsprogramma’s maken; het motiveert enorm. Maar ik sport ook graag in teamverband. 2x per week zaalvoetbal (waarvan 1x competitie). En dan ook nog fitness?! Ja, want krachttraining is belangrijk, vind ik. Dus besloot ik na een tijdje weer een personal coach in de armen te nemen. Bram, hij had me al eens eerder begeleid. Ik vind het erg prettig om met hem samen te werken. Bram weet alles over krachttaining, is heel flexibel en luistert goed naar mijn ambities. Dan maken we een plan. Mijn doelen waren in shape komen en de oefeningen op correcte wijze uitvoeren.

Nadat Bram en trainings- en voedingsschema voor mij had opgesteld gingen we aan de bak. Het idee was 2x per week krachttraining en 1x per maand samen trainen. Na een paar weken merkte ik al een mooie progressie. Er zat weer structuur in. Toen zei Bram ineens: “waarom doe je niet mee aan het powerlift toernooi in april?” Ik dacht eerst: “nee dat is niks voor mij, tussen al die krachtpatsers, maar later…is dat wel zo, dat is mijn beeld erbij. En waarom ook niet?!” Nieuwe dingen beleven, grenzen verleggen….jezelf verbeteren, dat soort dingen. Dus ik vroeg Bram om er wat meer over te vertellen. Bram vertelde mij dat het juist heel gezellig is en dat je vooral naar je eigen prestaties moet kijken. En anderen aanmoedigen! “Zie het als een nul-meting”, zei Bram. “Waar sta je nu…en straks?!” Ondertussen had ik ook contact met andere sporters bij Go4Fit die mee gingen doen. Ik schreef me in. En we werkten samen naar de dag toe. Het ging steeds beter en ik werd steeds sterker. We stelden doelen. “Dit is reëel voor de wedstrijd”, zei Bram. De laatste maand gingen we vaker samen trainen. Op de dag van de wedstrijd was ik er klaar voor! 3 pogingen: 3x squat, 3x bench en 3x deadlift. Het ging uitstekend! Het was een hele leuke ervaring en ik besefte dat ik in korter tijd enorme progressie gemaakt had. Martijn als jury deed het ook erg bedreven. En een hoop mensen die ons supporteren die dag.
Bram, bedankt voor deze mooie ervaring!

Gayco

Ik had gekozen voor personal training omdat ik nadat ik op eigen kracht was afgevallen nu de focus wilde leggen op krachttraining.

Zelf vond ik dat ik niet voldoende kennis had op dit op een goede manier te doen. Ik heb vooruitgang geboekt op de verschillende oefeningen en ik heb de benodigde kennis om deze oefeningen correct en veilig uit te voeren.

Ik ben erg tevreden over de begeleiding en coaching die ik heb gehad. Ik kan Pulles-Training dan ook van harte aanbevelen!

LEV CRUSIO

Mijn leefstijl was erg onregelmatig en ongezond. Ik ontbeet nooit en begon pas te eten als ik om 14.00 honger kreeg. In de avond kreeg ik weer trek en ging ik vaak snacken achter de computer. Ik was in die tijd super snel moe en had weinig energie. Daarnaast was ik net moeder geworden en was ik samen met mijn partner ons eigen bedrijf gestart.

Er moest wat veranderen en ik koos voor een personal trainer van Pulles-Training, omdat het roer nu echt om moest. Ik wilde het niet meer zelf half doen maar samen met iemand die mij op het juiste spoor
ging zetten.

Het resultaat is ongelooflijk… Maar liefst 42 kilo ben ik afgevallen sinds mei 2017. Ik ben fitter, slanker en kan daardoor eindelijk weer leuke kleding aan! En ja, ik heb ook gewoon kunnen genieten van de feestdagen ? Het heeft mij zoveel energie gegeven en daarmee is mijn zelfvertrouwen gegroeid. Mensen om mij heen vinden dat ik weer straal en dat doet mij erg goed.

Het leuke is dat een aantal van onze medewerkers mede door mijn resultaat ook met hun gezondheid aan de slag zijn gegaan. Super Leuk!

In overleg met mijn personal trainster Inge gaan we proberen mijn gewicht te stabiliseren, omdat ik eigenlijk niet meer wil afvallen. Behoud en mijn lichaam laten wennen aan iets meer kilocalorieën is dus eigenlijk mijn laatste doel. Ik ga ervoor!

MEVR. B

Ik zat niet lekker in mijn vel, ik voelde me te dik en lusteloos. Alleen het leek wel alsof ik er zelf niks meer aan kon doen.

Door een weddenschap met mijn vader ben ik weer de sportschool ingegaan, toen zag ik de flyer van Pulles Training. Voorzichtig bij Peer aangemeld, en die koppelde mij aan Inge. Dit bleek eigenlijk al tijdens de try-out een goed idee!

We hebben bekeken wat mijn ideeën en doelen waren, en zijn daar samen mee aan de slag gegaan. Op dinsdag samen 1 uur met Inge gevolgd en op woensdag en donderdag zelfstandig aan de slag. En dat ging eigenlijk al vrij snel heel goed!

Naast fysieke veranderingen ben ik vooral mentaal ontzettend verandert! Ik voel me veel lekkerder in mijn vel zitten, en heb gewoon ook veel meer energie. Ik heb mijn leefstijl aangepast, ik eet veel beter. Denk er meer over na, en natuurlijk kan af en toe een biertje of iets. Alleen kies je moment, in plaats van 3 avonden een wijntje, probeer het is 1 keer in de 3 weken?

Mij heeft het ontzettend geholpen! En ik heb er absoluut geen spijt van gehad dat ik dit traject in ben gegaan. Ik kom van de 85,2 af ( en nog wel meer) En ben heel benieuwd wat mijn laatste weegmoment aangeeft. Maar voor mij ging het nooit om het cijfertje op de weegschaal het ging me erom lekkerder in mijn vel te zitten. En dat is nu een heel stuk beter!

Ik ben ook niet van plan om nu te stoppen, ik ga gewoon zelfstandig verder. Maar wil bij deze wel Inge bedanken want zonder haar was het resultaat lang niet zo goed geweest!

MAUD VAN ROOIJEN

Jarenlang was ik te dik, had suikerziekte en een hoge bloeddruk. Allemaal dingen die je niet wil maar waar je toch niets aan doet. Vorige jaar november kwam ik op mijn absolute dieptepunt. Medicijnen hielpen niet meer voldoende en de enige oplossing was spuiten. Maar dat wilde ik toch niet. Ergens had ik mezelf wijsgemaakt dat zolang het met medicijnen kon, het allemaal niets zo erg was……

Bam. Er moest iets gebeuren. De huisarts vroeg of ik wel eens over een maagverkleining had nagedacht.
Nee dus. In de maanden hierna heb ik mij verdiept in het traject bij de Obesitaskliniek en de gevolgen van deze stap.

Ik ben het traject ingegaan en 21 juni jl ben ik geopereerd. Een gastric bypass met als doel een gezond leven. Alleen met een operatie ben je er niet, ook je leefstijl moet drastisch worden aangepakt.

Twee weken na de operatie ben ik de Sportschool Go4fit weer binnen gelopen (was al jaren lid maar kwam nooit) voor mijn afspraak met Bram om het sporten weer op te pakken.

Alles was een beetje ongemakkelijk, ik wilde wel maar had toch ook wel structuur en begeleiding nodig. Bram doorzag dat prima en adviseerde mij aan de gang te gaan met een Personal Trainer.

De volgende dag belde Peer voor een afspraak en na een uitgebreid gesprek over mijn verleden, de operatie, de gewenste doelen en mogelijkheden zijn we met elkaar in zee gegaan.

Ik werd gekoppeld aan personal trainer Haydar, een geweldige match. Twee keer in de week trainen we samen, hij laat mij iedere keer weer dingen doen waar ik 4 maanden geleden niet eens van droomde laat staan dat ik er ooit aan zou beginnen. Ik voel me na iedere training moe maar voldaan, ben fit,
veel sterker en heb ook steeds weer zin om te sporten. Naast het werken met Haydar in de sportschool, zwem, fiets en wandel ik.

Mijn hele manier van leven is omgegooid. Mijn gezondheid staat nu op de eerste plaats en al het trainen, nadenken over en aanpassen van eten hebben er toe geleid dat ik van alle medicijnen af ben en mijn bloedwaarden en bloeddruk erg goed zijn. Sinds woensdag, nog geen 4 maanden na de operatie ben ik officieel diabeet af..

Zonder de begeleiding van op de eerste plaats Haydar en Peer op de achtergrond was dit niet gelukt. Zij motiveren mij te werken aan mijn lichaam, conditie verbeteren, spierkracht opbouwen en een gelukkig mens te zijn met alles wat ik nu al heb bereikt. De komende maanden gaan we hier gewoon mee door.

ANJA BORGMAN

Het is al weer even geleden dat ik een blog schreef. Inmiddels ben ik al een aantal maanden aan het trainen met Peer. Het is super voor de hand liggend om te zeggen dat personal training een stok achter de deur is, toch geef ik me er aan toe. Eerder zou ik nooit zo gemotiveerd naar de sportschool gaan. Nu heb ik er iedere week weer zin in!

Wat de trainingen zo leuk maakt is dat het altijd afwisselend is, gezellig maar iedere keer weer zwaar. Doordat oefeningen net iets anders worden gedaan of meer herhalingen blijft het interessant.

Dankzij het trainen met Peer voel ik me nu een stuk fitter en strakker terwijl ik niks ben afgevallen of aangekomen. Ook zit ik nog op de maten die je hoort te hebben als model. Dat had ik zelf nooit voor elkaar gekregen.

Inmiddels heb ik al weer drie maanden personal training van Peer. Afgelopen tijd hebben we vooral gewerkt aan mijn conditie. Als model moet je niet aankomen in gewicht door spieren maar ook niet afvallen, daarom houden we goed in de gaten of mijn gewicht niet erg verandert. Wel is het belangrijk om een goede conditie te hebben omdat je vaak lange dagen maakt. Tijdens de eerste training was ik na een minuut rennen al moe. Vanuit daar zijn we gaan opbouwen naar steeds iets langer, inmiddels kan ik het al veel langer vol houden. Ook doen we allerlei oefeningen waarbij verschillende spieren worden gebruikt, dit zijn we ook gaan opbouwen door het steeds vaker te herhalen. Om te zorgen dat de hele training mijn hartslag hoog blijft, ga ik tussen iedere oefening touwtjespringen. Na drie maanden personal training voel ik me al een stuk fitter en krijg ik steeds meer zin om te sporten. De trainingen blijven zwaar maar doordat je ziet dat je vooruit gaat krijg je nog meer motivatie!

ANOUK

Een paar jaar geleden veranderde mijn leven plotseling drastisch: ik belandde in kritieke toestand in het ziekenhuis met een acuut gescheurde aorta. Na twee operaties en maandenlange revalidatie kon ik mijn oude leven gelukkig weer gedeeltelijk oppakken. Ik wilde ook graag weer gaan sporten, maar daar was ik erg voorzichtig mee: ik moest bepaalde regels in acht nemen om mijn gezondheid niet in gevaar te brengen. Daarnaast moest ik leren het vertrouwen in mijn lichaam terug te krijgen. Ik nam het besluit op zoek te gaan naar een personal trainer om mij hierbij te begeleiden.

Sinds september 2014 train ik met Peer Pulles. Na een uitgebreid intakegesprek heeft hij zich verdiept in mijn medische achtergrond en medicijngebruik, en aan de hand van mijn doelen en wensen heeft hij uitgezocht wat voor mij de optimale en meest efficiënte manier van trainen is. Tijdens de wekelijkse training let hij goed op mijn techniek, uitvoeringswijze en ademhaling. Door dit op de juiste manier te doen kan ik, zonder teveel druk om mijn bloedvaten te zetten, toch veel verschillende krachtoefeningen uitvoeren. De training is voor mij altijd heel plezierig, gevarieerd en uitdagend.

Peer adviseert mij ook op het gebied van voeding en leefstijl, en kan ik altijd bij hem terecht als ik vragen heb over de invulling van mijn andere sportactiviteiten. Trainen met Peer heeft ervoor gezorgd dat mij uithoudingsvermogen en spierkracht behoorlijk zijn toegenomen, en dat heeft natuurlijk een gunstig effect op mijn algemene fysieke en mentale gezondheid. Ik voel me zelfverzekerder en zit beter in m’n vel. Zijn professionaliteit, uitgebreide kennis en enthousiasme werken heel stimulerend. Ik kan iedere keer weer tevreden terugkijken op een lekkere training.

CAROLA

Door omstandigheden in mijn gezin had ik voor ik bij Pulles-training begon een jaar lang
bijna niet meer kunnen trainen. Hierdoor was ik de motivatie verloren voor iets dat ik juist altijd heel graag deed, namelijk fitness.

Voorheen ging ik meerdere malen per week naar de fitness en was ik regelmatig op de tennisbaan te vinden.
Omdat ik het erg jammer vond dat ik deze motivatie verloren had, heb ik aan Lierdal Sport centrum gevraagd wat ik hier aan kon doen. Zij gaven mij het advies om contact op te nemen met Pulles-training. Na een zeer prettig gesprek met Peer, de eigenaar, wilde ik het wel proberen.

Ik kreeg als trainer Maurice van der Linden. Hij heeft mij op een geweldige manier weer aan het fitnessen en bewegen gekregen. Ik voel me weer fit en heb er weer zin in.Ik wist niet dat ik zo veel kon op mijn 71- jarige leeftijd. Hij heeft mij op een leuke manier gestimuleerd om mijn grenzen op te zoeken. Ik was bang voor overbelasting van mijn schouder, waaraan ik een slijmbeursontsteking heb gehad. Doch door de juiste oefeningen en juiste techniek heb ik deze spieren sterker gemaakt.
Ik ben onder zijn leiding oefeningen met een vrije bewegingsbaan gaan doen, zoals oefeningen met dumbells of de kettebell. Hierdoor merk ik dat ik mij in mijn dagelijks leven zekerder voel.

Het resultaat van de training wordt sterk bepaald door welke adviseur je hebt. Mijn trainer voelde me perfect aan. We hebben het ook nog over voeding en leefstijl gehad, maar dat was bij mij niet nodig, het was in orde.

Ik ben erg blij dat ik dit gedaan heb en kan het iedereen aanraden, jong en oud.

MEVROUW L.

Disclaimer (*): Resultaten kunnen per persoon verschillen. Lees daarom de disclaimer